Julekugle i bordeaux pebbled glas

49,00 DKK

Fin julekugle i en smukt bordeaux farve - julekuglen er håndlavet, og glassets udseende kommer fra sølvmetal som kommer i det smeltede glas. Sølv metalfolien spredes og dermed kommer det til at se ud som sten stykker i glasset. Det er dobbelt randet glas, dermed opstår der ujævnheder, og hver julekugle er unik

H 10,5 cm / Ø 9,5 cm

Model/varenr.: WSHOP-322

Om Ib Laursen

Ib Laursen er et dansk firma som designer og sælger produkter til bolig og have. Deres produkter er unikke og lavet til at skabe en hygge i nordiske hjem. Ib Laursen blev grundlagt i 1971 som en regulær møbelbutik, men har sidenhen udviklet til at blive en af skandinaviens største engros leverandører indenfor boligindretning og brugskunst. 

 

Vi elsker Ib Laursen stil. Fra rustikken bakker af genbrugstræ fra Indien, til procelæn i pastelfarver. De stilarter passer godt sammen og hver for sig. På hosfrunips.dk kan du finde et bredt udvalg af produkter fra Ib Laursen. Fra krukker, lanterner og tæpper. Til hundeskåle, skilte og magnet klemmer. Brugskunst og pynteting fra Ib Laursen er lavet i en høj kvalitet. 

Mon ikke der er noget du kunne bruge i dit hjem?