Plastik blomster stilk i hvide og grønne nuancer

49,00 DKK

Fin plastik blomster stilk i flot naturlig i grønne og hvide nuancer. Flot plastik blomst til dekoration i hjemme, især i rustikke krukker. Find alle vores krukker her.

Man kan både bruge et slik, eller sætte flere sammen så man får en stor buket. Vi har også en anden plastik blomster stilk i brunlige og grønne nuancer

Den smukke plastik blomster stilk passer til rum hvor der ikke kommer så meget sollys ind, eksempel et lille badeværelse eller en lille entre. 

B 10 cm / H 50 cm

Model/varenr.: WSHOP-475

Om Ib Laursen

Ib Laursen er et dansk firma som designer og sælger produkter til bolig og have. Deres produkter er unikke og lavet til at skabe en hygge i nordiske hjem. Ib Laursen blev grundlagt i 1971 som en regulær møbelbutik, men har sidenhen udviklet til at blive en af skandinaviens største engros leverandører indenfor boligindretning og brugskunst. 

 

Vi elsker Ib Laursen stil. Fra rustikken bakker af genbrugstræ fra Indien, til krus i keramik. De stilarter passer godt sammen og hver for sig. På hosfrunips.dk kan du finde et bredt udvalg af produkter fra Ib Laursen. Fra krukker, lanterner og  plaider. Til hundeskåle, skilte og magnet klemmer. Brugskunst og pynteting fra Ib Laursen er lavet i en høj kvalitet. 

Mon ikke der er noget du kunne bruge i dit hjem?