Bolig

Shop online brugskunst og andre pynteting specifik til et af boligens rum. Bliv inspireret i vores boligindretningsunivers med flotte højkvalitetsprodukter til fornuftige priser.

1-36 af 70
Nyhed
Bakke
225,00 DKK
Tilbud
24%
Catin plaid tæppe - Blå og sandfarvet
Specialpris 129,00 DKK
Pris: 169,00 DKK
24%
Tæppe med kvaster
Specialpris 129,00 DKK
Pris: 169,00 DKK
Nyhed
Vifte
165,00 DKK
Oval dørmåtte flette entre
212,50 DKK
Nyhed
Fejekost
49,00 DKK
Firkantet vægkurv i flet
249,00 DKK
Nyhed
Fransk sylteglas
35,00 DKK
Nyhed
Sylteglas
40,00 DKK
Glasklokke - Stor
199,00 DKK
Tilbud
44%
Glasklokke i klar glas
Specialpris 50,00 DKK
Pris: 90,00 DKK
Glasklokke med hul i toppen til lys
225,00 DKK
Glasklokke med hul i toppen - stor
275,00 DKK
Håndlavet keramik skål
175,00 DKK
Tilbud
43%
Håndlotion ALTUM - Meadow
Specialpris 45,00 DKK
Pris: 79,00 DKK
Tilbud
38%
Flydende håndsæbe med duft
Specialpris 55,00 DKK
Pris: 89,00 DKK
Nyhed
Havana dørmåtte
139,00 DKK
Hus i træ med hvide sider
149,00 DKK
hvid metalknag
35,00 DKK
Keramikkrukke - Unika
223,00 DKK
Krukke med låg
165,00 DKK
Køkkenrulleholder
99,00 DKK
Lille træhus med dør - Beige
45,00 DKK
Tilbud
49%
Læbebalsam - ALTUM
Specialpris 25,00 DKK
Pris: 49,00 DKK
Metal fuglebad på pind
129,00 DKK
1-36 af 70

Håndplukket brugskunst til alle rum i din bolig

I denne kategori vil du finde håndplukket brugskunst til alle rum i din bolig, som giver dig lov til at udleve dine indre boligindretningsdrømme. Vi synes det er vigtigt med plads til drømme, muligheder og inspiration når man skal indrettet et specifikt rum. Derfor at har sat kunden i centrum, og lavet denne kategori som fokuserer på køkkenet, badeværelset og hjemmekontoret hver for sig. Hver af disse rum i boligen kræver en helt speciel boligindretning, og derfor har vi delt vores sortiment ud i disse rum – så du nemt og hurtigt kan finde noget nips der passer til det rum du er ved at indrette. Hver kategori vil inspirere dig med vores store udvalg af interiør, pynteting og nips. Kategorierne vokser og vokser, fordi vi efterhånden finder ud af hvad vores kunder ønsker til hvert rum. Er der noget der er udsolgt, eller er der et bestemt slags interiør eller møbel du gerne vil have bestilt hjem – kontakt os endelig. Vi vil hellere end gerne hjemme dig med dit boligindretningsprojekt. Det gør også os klogere på hvad vores kunder leder efter og synes godt om.

Brugskunst der gør din bolig til et hjem

Vi må ærligt indrømme at boligkategorierne ikke bugner af køkkenredskaber, toilet tilbehør eller din nye kontorstol. Men derimod det lækreste nips, som skaber hygge og nærvær i din boligindretning, og hjælper dig med at sætte dit personlig præg på det rum du er ved at indrette. Vi har et udvalg der er klar til enhver slags boligindretningsstil. Kategorien tilbyder ikke store klassikere fra store kendte designere, men mange forskellige slags sæson interiør – som man ikke lige finde alle steder. Vores brede sortiment gør din bolig til dit hjem. Det hjem du slapper af i. Det hjem du føler dig tryg i. Det hjem du vil bo i. Det hjem hvor du kan vise din personlighed.

Hyggeligt tilbehør til det personlige køkken

Dermed sagt er en del af vores sortiment også praktisk interiør, som kan bruges til praktiske gøremål. Som en del af din boligindretning, og som er stilfulde at have til at stå fremme. Til køkkenet et det noget som gammeldags retro køkkenvægte i smukke pastelfarver, opbevaringsglas med tætsluttende skruelåg i metal og servietter med motiv. Til køkkenet og badeværelset er knager i forskellige former og farver til håndklæder og viskestykker, noget af det vi sælger allermest. Men også sæbedispensere i glas eller plastik. Eller tomme apotekerflakser eller tomme flasker med pumpe som andre kalder det. Der har vi et stort udvalg i både brune og grå farver. Disse sæbedispensere kan bruges ved siden af håndvasken til håndsæbe, håndsprit og opvaskemiddel, eller i badet til shampoo, balsam og bodylotion.

Inspiration til indretning af kaffehjørne derhjemme

For os er et kaffehjørne en meget vigtig del af vores boligindretning. Det er et hjørne der skal skrige af cafestemning, hygge og gode snakke. For at et kaffehjørne vil pænt at indrette med, kræver funktionelle bakker eller fade til at stille alt sit kaffeudstyr på. Derfor vil du finde et overvæld af fade og bakker, som kan bruges til kaffehjørnet, eller på køkkenbordet til opbevaring af olier/eddike flasker, salte med kværn, en lille krukke til groft salt og krydderurter. Disse bakker og fader er også ideelle på dit badeværelsemøbel, med parfumer, en lille skål med dine favorit smykker og nips der er egnet til at give dit badeværelse personlighed.

Brugskunst som er perfekt til indretning af dit hjemmekontor

Fade og bakker er også ekstremt anvendelige i sammenhæng med indretning af dit hjemmekontor. Her har man også behov for at opstille noget på en pæn måde, men stadig organiseret med den rigtige struktur. Ligeså tilbyder vi andet tilbehør til dit hjemmekontor som bordlamper i den helt rigtig rå fabriksstil, samt klemmer og clips med kæder i et antikt look som kan bruges til en hjemmelavet opslagstavle.

Slå dig løs i vores online boligkategori med flot brugskunst fra kendte danske brands om Ib Laursen, Bloomingville, Chic Antique, Jeanne d’Arc Living, Trademark Living og Sjælsø Nordic.