Brugskunst

Har du en hylde eller væg i stuen der mangler noget nyt pynt? Se vores store udvalg af brugskunst, nips og andre pynteting inden for fransk landstil, romantisk stil, rå fabriksstil og nordisk landstil.

1-12 af 22
HvidLEDbloklysStor-20
85,00 DKK
RosaLEDbloklysLille-20
70,00 DKK
DaqlysestageMrkelilla-20
269,00 DKK
Cilatppe-20
169,00 DKK
ElvedavaseSort-20
189,00 DKK
10%
Pixiekeramikkrukkemedlgogtrske-20
Specialpris 76,50 DKK
Pris: 85,00 DKK
KoglemedLEDlys-20
49,00 DKK
Julemandmedjuletr-20
125,00 DKK
Fjermedglimmer-20
30,00 DKK
EngelAntiquecreme-20
30,00 DKK
1-12 af 22

Vores hjem er hvor vi slapper af, er os selv og føler os trygge. Derfor er det vigtig at vores hjem afspejler vores personlighed, og ser ud som vi gerne vil have det. Om dine drømme er at din bolig skal ligne billederne i et boligmagasin, eller det bare skal være ganske simpelt med tilfældige pynteting. Hos hosfrunips.dk kan du shoppe brugskunst, interiør og dekoration online, som kan pifte enhver billig IKEA-reol op. Brugskunst som kan skabe en hyggelig atmosfære i alle danske hjem og haver. Vi sikrer dig et spændende udvalg design- og kvalitetsinteriør til hjemmet. Vi er en E-mærke certificeret webshop med 5 stjerner på Trustpilot. Vi garanterer dig en hurtig og sikker levering, med fri fragt ved køb over 499 kroner. Samt tilbud om gratis gaveindpakning.

Udvalget af brugskunst breder sig over mange stilarter og måder at indrette sin bolig på. Det hele handler om hvad der inspirerer dig, og får dig til at blive glad helt ned i maven. Personligt selv er vi vilde med at mixe gammelt og nyt boligtilbehør. Derfor vil du finde mange produkter som er det man kalder unika, hvor det blandt andet er bakker eller hylder der er lavet af genbrugstræ fra Indien. Eller mundblæste glasskjulere som varierer i størrelser og former, fordi det er lavet af mennesker eller af genbrugsmaterialer. Derfor findes der ikke to der er ens – altså hver og en er helt unik. Vi synes det bidrager boligindretningen med en masse charme og sjæl.

Derudover vil du finde et stort udvalg af brugskunst som indgår i stilene; nordisk landstil, fransk landstil, hvid romantisk stil eller rå fabriksstil. Alle stilene mixer vi personligt selv i vores boligindretning. Hele boliguniverset med fransk brugskunst og romantisk brugskunst, fokusere på brugskunst som i en eller anden grad er nostalgisk, vintage eller rustik. Fra detaljeret nostalgiske madonnafigurer som er den perfekte pynt til vindueskarmen, til landlige keramikgreb med messing skrue som passer til et gammelt møbel du selv har renoveret. Det kan være at dit smukke hjem hellere ønsker sig nye lanterner i den fedeste rå fabriksstil, som er udstyret med timer og pære. Så den kan pynte over i hjørnet eller på en pyntehylde i stuen. Alt sammen er skønt dekoration i alle hjemmets rum og anledninger.

Ønsker du mere et hjem hvor funktionaliteten er i top, med rene linjer og praktik dekoration – kan du bestemt også finde noget du kan lide i vores online udvalg af brugskunst. Blandt andet tomme apotekerflasker og sæbedispenserer med et smukt og eksklusivt design, som egner sig til hjemmets mere praktiske rum som badeværelset og køkkenet. Her er enkelthed en stor spiller i boligindretningen, da vi bruger disse rum til meget opbevaring, som skal organiseres korrekt. Vi ser kurve og andet opbevaring som en vigtig ting i den praktiske boligindretning. Personligt bruger jeg min strikkekurv med læderhanke hver dag. Det er så dejligt at opbevarer sit strikketøj på en flot og praktisk måde.

Vi kalder webshoppen for din online brugskunstbutik eller online gårdbutik, da vi ønsker at give dig en hyggelig følelse i kroppen når du shopper. Vi har udvalgt nips fra kendte danske brands som vi ved laver produkter i en høj kvalitet med et lækkert design. Blandt andet er Bloomingville et af de brands vi forhandler, hvor vi fra dm har de lækreste stentøjskrus, bambus serveringsbakker og bakker af mangotræ. Fra Jeanne d’Arc Living har vi alt den franske brugskunst du har brug for. Rustikke urtepotteskjulere, gamle franske sifoner og papirservietter med blomster motiver.

Hosfrunips.dk store udvalg af dekoration til hjemmet, vil med garanti inspirerer dig til at købe noget skønt ’selvforkælelses-nips’ til dig selv eller en gave til en du holder af. Du vil finde et bredt udvalg af rustikke krukker, lanterner i flet, smukke messing lysestager, de blødeste tæpper, og flotte rammer som er ideelle til familiebilleder – som alt sammen passer til det moderne hjem. Billig pynteting som passer til at pynte på en hylde, en vindueskarm, på en dekorationsstige eller som vægdekoration. Slå dig løs i vores kategori med online brugskunst.