Andet nips

Andet nips er alle de helt specielle og unikke pynteting - som du ikke kan få andre steder. Forskellige slags pynt til ude og inde. Til at pynte i vinduet eller i køkkenet.

1-36 af 100
Filtet flag
25,00 DKK
Nyhed
Bakur skål
179,00 DKK
Nyhed
Bakur skåle
129,00 DKK
Nyhed
Bambusæsker
65,00 DKK
Nyhed
Brik til glas
12,50 DKK
Cederranke med kogler
50,00 DKK
Cedertræ i potte - Lille
150,00 DKK
Cedertræ i potte - Stor
200,00 DKK
Dækkeserviet i bambus
15,00 DKK
Oval dørmåtte flette entre
212,50 DKK
Fejekost til pynt
49,00 DKK
Fjernbetjening til LED lys
28,00 DKK
Flagranke i stof
125,00 DKK
Tilbud
24%
Julepynt til juletræet 2023
Specialpris 55,00 DKK
Pris: 72,50 DKK
Fuglefoderophæng til fuglekugler
85,00 DKK
Nyhed
Fødselsdagskage med lys
75,00 DKK
Nyhed
Gavepose
45,00 DKK
Tilbud
25%
Glashus med sort metal - Lanto
Specialpris 299,00 DKK
Pris: 399,00 DKK
Glasklokke med hul i toppen til lys
225,00 DKK
Glasklokke med hul i toppen - stor
275,00 DKK
Gren med røde bær
40,00 DKK
Havana dørmåtte
139,00 DKK
Hvid klemme med magnet
25,00 DKK
Hørkrans natur, Ø 30 cm
199,00 DKK
Tilbud
49%
Blomst i lys brunlige nuancer
Specialpris 25,00 DKK
Pris: 49,00 DKK
1-36 af 100

Dekoration til hjemmet

For os som elsker at have forskelligt nips til at stå i hjemmet, vil der altid være noget som ikke kan komme ind i en overordnet kategori. Noget som altid falder lidt ud over normalen, men er helt specielt og bestemt værd at gemme på. Her i kategorien finder du de typer ting, såsom klemmer og clips til billeder og papir, smukke smykkeskrin, flotte madskåle til hunde og katte samt naturtro kunstige blomster som ikke skal vandes. Ja, kategorien er lidt af en blandet landhandel – så hvor skal vi lige begynde. For ikke at snakke om hvor vi skal slutte.

Madskåle i hvid med motiv af en hund eller kat

Det godt sted at starte er de populære hundeskåle og katteskåle fra Ib Laursen i hvid emalje, som er så fine og elegante at have til at så fremme i køkkenet, eller hvor der gives med og vand. Madskålene er hvide med en sort kant og et sødt motiv i sort af enten en hund eller kat. Madskålene til kat fås i en størrelse. Hvor madskålene til hund fås i hele tre størrelser; i mini, lille og stor. Mon ikke du kender et kærligt væsen som vil blive glad for en ny madskål eller vandskål.

Køb plastikblomster på tilbud

En anden favorit fra kategorien, som vi absolut ikke må glemme, er plastikblomsterne fra Ib Laursen. Nogen kan måske have en negativ holdning til plastik blomster – men dem her et helt level for sig selv. De har livagtige blade og blomster, som man selv kan forme retningen af, da der er ståltråd i dem. De kunstige blomster er perfekte i en evighedsbuket. Skab enten en stor buket ved at sammensætte flere blomsterstilker, anvend en enkel stik eller klip en stilk i mindre stilke og placer i små vaser. Blomster er også perfekte at pynte med på en pakke, eller ligge ved et lys på en pyntebakke. På webshoppen har vi et kæmpe udvalg af vaser i forskellige størrelser, som du kan putte de naturtro plastikblomster i. Fra helt små glasvaser, til store rustikke gulvvaser i keramik til gulvet.

Kunstige cedertræranker eller i potte

Her finder du også forskellige cedertræsranker i plastik med og uden kogler, samt cedertræer i potte i forskellige størrelser. Rankerne fås i forskellige længder 130 cm, 160 cm og 180 cm. Rankerne kan ligges langs et bord, som en del af bordpyntet. Eller på et fad eller i en vindueskarm. De kunstige cedertræer er nemt julepynt, som ikke kræver den store kreativitet. Cedertræerne kan du pynte med lyskæder i, eller lade vær. Man kan også placere træerne i en anden potte, hvis det passer bedre ind i ens boligindretning.

Mange andre pynteting til hjemmet

Andre nipsting du kan finde her i kategorien, er s-kroge i metal. Krogene kan anvendes til at hænge viskestykker eller håndklæder på. Eller til at hænge en vase eller lanterne op i ophæng i loftet eller på en stang. S-krogene er praktiske og fås i forskellige farver: Sort, zink eller messing. I kategorien kan du også finde forskellige metalskilt i retro med søde motiver og sjove tekster. De skilte vi har er fra Ib Laursen, og et perfekte at pynte med i stuen, køkkenet eller give i gave et en man holder af og synes skiltet passer til.

Pynteting til stue

Mangler du inspiration til din boligindretning i stuen, og søger tips og tricks til hvilke brugskunst og interiør du kan have til at stå på dit sofabord – kan du tage et klik i vores andre kategorier på webshoppen. Indret sofabordet med et flot pyntefad hvor der kan stå lys og en vase på med blomster i.