Dekorationsfigurer, tegn og mere

Vi elsker at indrette vores hjem med både store og små franske madonnafigurer, men bestemt også store bogstaver i metal. Derfor har vi selvfølgelig en kategori der kun er dedikeret til disse typer pynteing.

33 vare(r)
Buddha figur
249,00 DKK
Glasklokke i klar glas
75,00 DKK
Hjertekransizinktilophng-20
149,00 DKK
Tilbud
40%
Julemandsfigur med juletræ
Specialpris 75,00 DKK
Pris: 125,00 DKK
Nyhed
Løkken keramikhus til fyrfadslys
149,00 DKK
Madonnafigur
275,00 DKK
Madonnafigur med rosenkrans
625,00 DKK
Måge figur i træ
429,00 DKK
Nyhed
Metal krans i bronze - Bondy
199,00 DKK
Nyhavn hus i keramik - Grå
145,00 DKK
RtegnimrktmetalStor-20
119,00 DKK
Sidsel dekorationsfigur
219,00 DKK
Stof engel - Hvid
149,00 DKK
Stof engel - Hvid blondestof
149,00 DKK
Stof engel - Rosa
149,00 DKK
25%
Stof engel
Specialpris 149,00 DKK
Pris: 199,00 DKK
Tilbud
25%
Stof engel Claire med vinger til ophæng - Grå med blondemønter
Specialpris 149,00 DKK
Pris: 199,00 DKK
Tilbud
25%
Stof engel Claire med vinger til ophæng - Hvid
Specialpris 149,00 DKK
Pris: 199,00 DKK
Tilbud
25%
Stof engel Claire med vinger til ophæng - Hvid med korset
Specialpris 149,00 DKK
Pris: 199,00 DKK
Tilbud
50%
Stor kunstig fjer med glimmer
Specialpris 15,00 DKK
Pris: 30,00 DKK
Yoga Damer Figurer - Ben oppe
99,00 DKK
Yoga Damer Figurer - Namaste
99,00 DKK
Ællingefigurer sæt af 2
125,00 DKK
33 vare(r)

Anderledes brugskunst til hjemmet

Ofte indretter vi hjemmet med klassisk brugskunst og interiør som vaser og lysestager, som også er ganske flot at indrette med. Men for at tilfører boligen personlighed og kant, kan man dekorere med andre pynteting som dekorationsfigurer, madonnafigurer og pynte bogstaver. Sådanne typer nipsting, samt glasklokker og keramikhuse har vi sammensat i denne kategori. Shop brugskunst online på vores hyggelige danske webshop. Du finder et bredt udvalg af moderne og minimalistiske design, men også vintage pynt med patina og antikke detaljer. Vi elsker at mixe stilarter.

Gamle franske madonnaer

Webshoppen startede ved at vi havde svært ved at finde en webshop som forhandlede brugskunst og interiør med fokus på fransk landstil, nordisk landstil og svensk brugskunst. Her iblandt var det store flotte madonna figurer, og derfor er det meget af det vi har til salg her på hosfrunips.dk. Hvad betydningen er bag madonna figurer er, er vi ikke klar over, vi synes bare det er hammer smukke at pynte med i stuen. At det er en religiøs figur, er ikke det der skaber en betydning for os. Det tæller at de er lavet af en god kvalitet, og hermed men flotte antikke detaljer som får dem til at se originale ud. Ydermere er de perfekte i opstillinger med andet pynt og brugskunst, idet de kan skabe noget højde bagerst, men er slanke og derfor ikke fylder for meget i bredden.

Pyntefigurer til hjemmet

Udover madonna figurer, kan vi godt lide at pynte med andre typer brugskunst figurer. Nogle af figurerne du finder her på webshoppen, er mere sjove figurer til hjemmet, som vi også synes der skal være plads til i en boligindretning. Unikke figurer til pynt og indretning, elsker vi at lede efter når vi besøger andre boliginteriør butikker. Dekorationsfigurer er mere utraditionelle pyntegenstande til stuen, som gør at du kan udtrykke din boligindretningsstil og dermed personlighed

Pynt boligen med rustikke bogstaver

Vi er også vilde med at pynte hjemmet med bogstaver og andre tegn som et og-tegn. På hosfrunips.dk sælger vi store pynte bogstaver i mørk metal, som er rustikt pynteting man kan placere på en hylde eller i en vindueskarm i hjemmet. Bogstaver og tegn er specielt, spændende og unik brugskunst du kan forny dit hjem med, samt udtrykke din personlighed med. Pynte bogstaver imødekommer den mere industrielle måde at indrette sit hjem, kan i den grad også hører hjemme i et hjem som indretter efter nordisk landstil.

Sikker og hurtig levering i hele landet

Køb online pynteting til stuen og resten af hjemmet på vores danske webshop. Vi giver altid gratis gaveindpakning, samt gratis fragt vi køb over 499 kroner. Webshoppen tilbyder et bredt udvalg af personlig brugskunst og interiør til ethvert hjem, fra kendte danske brands.