Hylder og hyldeknægte

På udkig efter en skøn hylde til dit køkken eller badeværelse som passer ind i din boligindretning? Kig nærmere her, hvor du finder et stort udvalg af hylde og hyldeknægte som passer til romantisk stil, nordisk og fransk landstil samt rå fabriksstil.
16 vare(r)
Hylde i antik messing
275,00 DKK
Hyldeiantiquemessing-20
439,00 DKK
Tilbud
14%
HyldekngtAntikcreme-20
Specialpris 60,00 DKK
Pris: 70,00 DKK
Hyldekngtiantikcreme-20
38,00 DKK
Tilbud
18%
Hyldekngtiantikgr-20
Specialpris 45,00 DKK
Pris: 55,00 DKK
Messing hylde - Eternel
385,00 DKK
Metalhylde-20
349,00 DKK
Smalhyldeimrktmetal-20
325,00 DKK
Sættekasse i genbrugstræ
922,50 DKK
Nyhed
Vita Væghylde
675,00 DKK
Tilbud
50%
Vghyldeizink-20
Specialpris 350,00 DKK
Pris: 699,00 DKK
Tilbud
38%
Væghylde med kroge
Specialpris 165,00 DKK
Pris: 265,00 DKK
16 vare(r)

Flotte hylder til dit nips

Hylder er mere vigtige end man lige tror. Det er dem vi hænger op for at udsmykke væggen med personlige ting som familiefotos og vores favorit nips. Vi bruger også væghylder til opbevaring af vores unikke kaffekopper, opbevaringsglas med fødevarer eller forskellige toiletsager. Selvfølgelig skal disse hylder være smukke og passer ind til resten af rummet. På webshoppen her kan du købe alverdens hylder. Forskellige messing hylder fra Chic Antique og hylder af rustikt genbrugstræ fra Ib Laursen, samt hylder med kroge, og romantiske hylder som passer perfekt i et sommerhus. Nogen har behov for en stor hylde, hvor der er meget plads til opbevaring eller pynteting. Imens andre har behov for en lille smal hylde, som bare lige skal udfylde et tomt sted på væggen. Uanset behovet skal hylden være i en høj kvalitet, som kan holde til man placere lige det man har lyst til der på.

Hyldeknægte i jern med fransk mønster

Vi er vilde med fransk landstil, og den stemning det skaber i hjemmet. Derfor kan du selvfølgelig shoppe en masse forskellige hyldeknægte her på shoppen, med det skønneste franske mønster. Hyldeknægtene fås både i creme og i grå, og med et flot antik look som er romantisk og charmende at pynte med i sit hjem. Det mønster som hyldeknægtene har er også det man kalder fransk lilje. Hyldeknægtene kan også anvendes som en hjørnefrise i en dør eller vindue, som en ekstra fin detalje til dit landlige hjem.

Køb brugskunst i fransk landstil

Vi elsker romantisk brugskunst, nostalgisk interiør og sommerhusstilen, og derfor har vi lavet vores egen danske webshop som forhandler et bredt udvalg af brugskunst og pynteting til hjemme fra kendte danske mærker. Vi sørger for hurtig og sikker levering i hele Danmark, samt altid gratis gaveindpakning og gratis fragt ved køb over 499 kroner. Bredt udvalg af brugskunst til stuen, køkkenet og badeværelset. Køb lysestager, lanterner, plaid, pyntepuder, pyntefade, dekorationsbakker, vase og krukker. Vi har altid gode tilbud op mange af vores produkter, og har udsalg mange gange på et år. 

Boligindretning på nettet

Håndplukket boliginteriør til ethvert hjem fra kendte mærker på hosfrunips.dk, som du kan forny dit hjem med. Vi forhandler produkter fra store mærker som Ib Laursen, Bloomingville, Trademark Living, Plint og Sjælsø Nordic. For ikke at næve Chic Antique og Jeanne d’Arc Living som er specialister når vi snakker fransk landstil samt romantisk brugskunst.