Hylder og hyldeknægte

På udkig efter en skøn hylde til dit køkken eller badeværelse som passer ind i din boligindretning? Kig nærmere her, hvor du finder et stort udvalg af hylde og hyldeknægte som passer til romantisk stil, nordisk og fransk landstil samt rå fabriksstil.
17 vare(r)
29%
Fransk lilje hyldeknægt i antik grå
Specialpris 35,00 DKK
Pris: 49,00 DKK
Hylde i antik messing
325,00 DKK
Hylde i antique messing
439,00 DKK
Hyldeknægt i antik grå
70,00 DKK
Hyldeknægt i antik creme
38,00 DKK
Tilbud
36%
Hyldeknægt i antik grå
Specialpris 35,00 DKK
Pris: 55,00 DKK
Messing hylde - Eternel
385,00 DKK
Smal hylde i mørkt metal
349,00 DKK
Sort hylde i metal
349,00 DKK
Sættekasse i genbrugstræ
925,00 DKK
Vita Væghylde
675,00 DKK
57%
Væghylde i zink
Specialpris 300,00 DKK
Pris: 699,00 DKK
50%
Væghylde med kroge
Specialpris 132,00 DKK
Pris: 265,00 DKK
Kop reol sættekasse til kaffekopper
1.499,00 DKK
17 vare(r)

Flotte hylder til dit nips

Hylder er mere vigtige end man lige tror. Det er dem vi hænger op for at udsmykke væggen med personlige ting som familiefotos og vores favorit nips. Vi bruger også væghylder til opbevaring af vores unikke kaffekopper, opbevaringsglas med fødevarer eller forskellige toiletsager. Selvfølgelig skal disse hylder være smukke og passer ind til resten af rummet. På webshoppen her kan du købe alverdens hylder. Forskellige messing hylder fra Chic Antique og hylder af rustikt genbrugstræ fra Ib Laursen, samt hylder med kroge, og romantiske hylder som passer perfekt i et sommerhus. Nogen har behov for en stor hylde, hvor der er meget plads til opbevaring eller pynteting. Imens andre har behov for en lille smal hylde, som bare lige skal udfylde et tomt sted på væggen. Uanset behovet skal hylden være i en høj kvalitet, som kan holde til man placere lige det man har lyst til der på.

Hyldeknægte i jern med fransk mønster

Vi er vilde med fransk landstil, og den stemning det skaber i hjemmet. Derfor kan du selvfølgelig shoppe en masse forskellige hyldeknægte her på shoppen, med det skønneste franske mønster. Hyldeknægtene fås både i creme og i grå, og med et flot antik look som er romantisk og charmende at pynte med i sit hjem. Det mønster som hyldeknægtene har er også det man kalder fransk lilje. Hyldeknægtene kan også anvendes som en hjørnefrise i en dør eller vindue, som en ekstra fin detalje til dit landlige hjem.

Køb brugskunst i fransk landstil

Vi elsker romantisk brugskunst, nostalgisk interiør og sommerhusstilen, og derfor har vi lavet vores egen danske webshop som forhandler et bredt udvalg af brugskunst og pynteting til hjemme fra kendte danske mærker. Vi sørger for hurtig og sikker levering i hele Danmark, samt altid gratis gaveindpakning og gratis fragt ved køb over 499 kroner. Bredt udvalg af brugskunst til stuen, køkkenet og badeværelset. Køb lysestager, lanterner, plaid, pyntepuder, pyntefade, dekorationsbakker, vase og krukker. Vi har altid gode tilbud op mange af vores produkter, og har udsalg mange gange på et år. 

Boligindretning på nettet

Håndplukket boliginteriør til ethvert hjem fra kendte mærker på hosfrunips.dk, som du kan forny dit hjem med. Vi forhandler produkter fra store mærker som Ib Laursen, Bloomingville, Trademark Living, Plint og Sjælsø Nordic. For ikke at næve Chic Antique og Jeanne d’Arc Living som er specialister når vi snakker fransk landstil samt romantisk brugskunst.