Kurve

Du skal ikke gå på kompromis med at finde en kurv som både er praktisk og flot. I kategorien her finder du et stort udvalg af kurve til diverse gøremål.
36 vare(r)
Tilbud
23%
Altankurv i grå pil
Specialpris 99,00 DKK
Pris: 129,00 DKK
Brødkurv - Oval
22,00 DKK
Brødkurv - Rund i søgræs
45,00 DKK
Dråbeformet rattan plantekurv
145,00 DKK
Tilbud
29%
Firkantet kurv med hank fra Ib Laursen
Specialpris 249,00 DKK
Pris: 349,00 DKK
Firkantet vægkurv i flet
249,00 DKK
Firkantet vægkurv med 2 hanke
59,00 DKK
Flet kurv med fire rum og hank
149,00 DKK
Fletkurv med hank
99,00 DKK
Fletkurv med hank - Stor
169,00 DKK
Fletkurv med hank Lille
99,00 DKK
Fletkurve med låg Hvid
109,00 DKK
Fletkurve med låg Sort
109,00 DKK
Flettet tøjkurv med greb
349,00 DKK
Hesam kurv i natur søgræs
215,00 DKK
Kurv med cirkelmønster
249,00 DKK
Fritstående toiletrulleholder
399,00 DKK
Tilbud
25%
Kurv med toiletpapirholder til gulv
Specialpris 249,00 DKK
Pris: 330,00 DKK
Lav plantekurv i grå rattan
299,00 DKK
Plantekurv i flettet rattan
149,00 DKK
Rund bakke i flet
325,00 DKK
Rund flet brødkurv
40,00 DKK
Lille rund flet brødkurv
40,00 DKK
Stort rund flet brødkurv i flet
65,00 DKK
Spånkurv natur
35,00 DKK
Tilbud
17%
Vægkurv - Spån
Specialpris 50,00 DKK
Pris: 60,00 DKK
Zink kurv til ophæng
73,00 DKK
36 vare(r)

Leder du efter den perfekte kurv?

Vi alle kender den følelse når man finder den perfekte kurv som både er utrolig flot, og lige passer i målene til at stå i det hjørne med en bestemt ting i. Derfor kan du finde et bredt udvalg af kurve i forskellige størrelser, former og farver her på webshoppen – så du kan finde en kurv som passer til det behov du har. Vi har fokuseret kategorien omkring kurve som er gode til mange slags opbevaring. Om end du søger en kurv som kan anvendes til opbevaring af tæpper i stuen, toiletpapir på badeværelset, børnenes legetøj på deres værelse eller i stuen eller til at gemme dit strikketøj lidt væk på en flot og stilfuld måde.

Kurve i forskellige former og farver

Disse kurve er ideelle til både den skjulte og synlige opbevaring eller oprydning. Kurvene er lavet i det fineste flettede naturmateriale, som giver sjæl til din boligindretning. Kategorien indeholder mange forskellige typer kurve. Nogen er store kurve som kan rumme meget, imens er små kurven som er god til opbevaring under puslebordet. Derudover er det forskelligt om kurvene er udstyret med hanke eller låg. Blandt andet sælger vi vægkurve i flet med en eller flere hanke, som gør den nemt at hænge på en knag eller krog, gør din opbevaring af småting som nøgler samt huer og vante overskueligt. På hosfrunips.dk kan du også finde mange kurve med låg som er perfekte til den opbevaring man gerne vil gemme væk, som børnenes legetøj i stuen eller andre rum i hjemmet, som du gerne vil have ser flot og indbydende ud.

Funktionelle kurve

Nogle gange skal tingene var så praktiske og funktionelle, men det er ikke lig med det skal være grimt i vores optik. Derfor kan du også finde en række praktiske kurve på shoppen, som gør din hverdag en helt del lettere, og smukkere – lyder det ikke bare godt? Først og fremmest vil vi gerne fremhæve en firkantet bestikkurve med fire rum og en hank, som gør at du opbevarer køkkenting som bestik, salt og peber eller olier på en flot måde og nemt flytte dem hvis det er dit behov. Ydermere er en helt klassisk stor fletkurv med en hank, også helt uundværlig i dagligdagen. Hanken anvendes som håndtag til at flytte sine sager på den letteste måde. Om det er til indkøb i supermarkedet, til en skovtur eller bare bruge den til at opbevare noget når man skal til en social sammenkomst, så er denne kurv helt perfekt. Andre funktionelle kurve kan være brødkurve, som en har et bredt udvalg af, trådkurve samt kurve som kan bruges til gavekurv. Til det behov har vi en helt simpel fletkurv, som er ideelle til vin og chokolade eller en anden form for værtindegave.

Kurve til planter

Vi kommer ikke uden om behovet for kurve til at opbevarer sine højtelskede stueplanter. Plantekurve med plastik indvendigt, som både kan anvendes til udendørs og indendørs brug er også en helt uundværlig. Til det forhandler vi mange forskellige plantekurve, som hver især har sine unikke detaljer. Små plantekurve til sommerblomster og krydderurter på terrassen, store plantekurve til små buske og træer som er flotte at placere ved siden af hoveddøren og lave plantekurve som er skønne at lave en lille dekoration i og sætte på et bord. At plante planter og blomster i en kurv er en skøn måde at skabe en hyggelig stemning på terrassen, samt til tilfører naturmaterialer til stuen eller badeværelset. Kurvene i denne kategori er hovedsageligt lavet af pil, rattan, jute, søgræs eller hamp.

Forny hjemmet med kurve til opbevaring

Vi kan alle blive endnu om at ens badeværelse bare ser lidt mere smart ud hvis toiletpapiret ligger i en smuk fletkurv med hanke, som fuldender resten af ens boligindretning i hjemmet. Eller hvis ens pæne plaid tæpper er fint foldet sammen og ligger flot i en kurv ved siden af sofaen. Det er alt sammen små boligindretningens forandringer, som skaber helhed i din boligindretning og den måde du bruger det interir du har. Vi elsker at indrette som hjemmets rum skaber ro i sjælen, giver én en god følelse ned i maven og det hele ser ud som man gerne vil have det. Klik videre på vores lille webshop med et bredt udvalg af brugskunst fra kendte danske brands, som laver pynteting og kurve i en høj kvalitet med lang holdbarhed. Vi giver altid gratis gaveindpakning samt fri fragt ved køb over 499 kroner.