Opbevaring

I denne kategori finder alt slags opbevaring, heriblandt opbevaringsglas med låg, apotekerglas i forskellige størrelser, bambusæsker og glasbokse med messing kant.

1-36 af 63
Aflang bakke i mørk træ
109,00 DKK
Nyhed
Aflang trækasse med metal beslag
149,00 DKK
21%
Bakke i genbrugstræ med greb
Specialpris 259,00 DKK
Pris: 329,00 DKK
Nyhed
Bambusæsker
65,00 DKK
Nyhed
Display
325,00 DKK
Dobbelt murstensform
135,00 DKK
Firkantet kurv med hank fra Ib Laursen
349,00 DKK
Firkantet vægkurv i flet
249,00 DKK
Firkantet vægkurv med 2 hanke
59,00 DKK
Flet kurv med fire rum og hank
149,00 DKK
Fletkurv med hank
99,00 DKK
Fletkurv med hank - Stor
169,00 DKK
Fletkurv med hank Lille
99,00 DKK
Fletkurve med låg Hvid
109,00 DKK
Fletkurve med låg Sort
109,00 DKK
Tilbud
37%
Glasboks med fire rum
Specialpris 125,00 DKK
Pris: 199,00 DKK
Glaskrukke med låg
85,00 DKK
30%
Glasæske med låg og 6 rum
Specialpris 175,00 DKK
Pris: 249,00 DKK
Tilbud
19%
Guldskåle
Specialpris 219,00 DKK
Pris: 269,00 DKK
Hesam kurv i natur søgræs
215,00 DKK
Tilbud
61%
JUST keramik skål - Stor
Specialpris 50,00 DKK
Pris: 129,00 DKK
Nyhed
Krukke med låg
109,00 DKK
Krukke med låg
165,00 DKK
Kvadratisk trækasse
45,00 DKK
1-36 af 63

Mange slags opbevaringsmuligheder

Vi elsker at organisere, så kan holde sit hjem ryddeligt og ved præcis hvor ens ting er. Hvor flot man opbevarer disse ting, er dog rigtig vigtigt – derfor sælger vi selvfølgeligt forskellige typer opbevaringsmuligheder, som er praktiske og pæne. Kategorien indeholder blandt andet flotte murstensforme som kan anvendes som opbevaringskasser, rummelige apotekerglas, glasbokse, bakker og trækasser samt forskellige typer opbevaringsglas. Nogle af bakkerne kan også bruges som pyntebakke, dem har vi lagt ind under kategorien ’fade og bakker’. Her i kategorien finder du de bakker der har en størrelse så de kan anvendes som opbevaringskasser. Der er mange forskellige typer opbevaringsbehov, og det vi har fokuseret på, her på webshoppen er mere småopbevaring. Og derfor er det fine æsker og glas til forskellige småting som kan placeres på et bord, en hylde eller i et skab, som typisk finder steder i et køkken eller på et badeværelse. Større opbevaringskurve til legetøj, tæpper, strikketøj eller toiletpapir finder du under kategorien ’kurve’.

Fine æsker til småopbevaring

Nogle gange har man behov for en lille fin æske, som kan opbevare nogen småting på en meget elegant måde på bordet på badeværelset eller et kontorbord. Hertil har vi et udvalg af de tidløse glasbokse med messing. Glasæskerne er perfekte til opbevaring af lys, eller til din smykker. Du kan købe glasbokse med og uden låg, samt med eller uden rum. En anden måde at opbevarer småting i æsker bambusæskerne, som ligger sig mere op af den trend der er inden for boligindretning lige nu. Æskerne har et klaplåg, så man nemt kan skjule det som ligger i æskerne. Opbevaringsæskerne er funktionelle og flotte at have til at stå fremme på sit skrivebord til opbevaring af tape, kuglepenne og andet kontorgrej. Eller som flot opbevaring i stuen af fyrfadslys, bedelys eller servietter. Æskerne til opbevaring passer godt sammen med andre bambusmøbler med der skønne naturfarver.

Tomme opbevaringsglas med metal låg

I opbevarings-kategorien vil du blandt andet finde tomme opbevaringsglas i forskellige størrelse og former, med skruelåg i sort metal. De tomme opbevaringsglas som kan anvendes til opbevaring i køkkenet, på badeværelset eller på kreaværelset. De er især gode til opbevaring af madvare som en nøddeblanding eller marmelade. Med det tætsluttende låg kan de også bruges som sylteglas, til alt det du stylter derhjemme. De kan stå fremme på køkkenbordet eller på en åben køkkenhylde, hvor de kan give et godt farvespil med forskelligt indhold, når de står sammen som et sæt. Forskellige højder og former vil også skabe et flot og stilrent udtryk, som spreder den helt rigtige cafestemning i dit køkken på appetitvækkende vis. De tomme opbevaringsglas er funktionelle glas, der kan bruges til mange praktiske gøremål som opbevaring af kaffebønner eller kaffekapsler i dit kaffehjørne. På badeværelset kunne være til din hjemmelavet bodyscrub, smykker eller vatrondeller. Opbevaringsglassene kan også bruges til opbevaring af stearinlys i stuen. I kategorien vil du finde et stort online udvalg af opbevaringsglas som er runde og andre firkantet, nogle med riller og andre med en glat overflade. Alle lavet af klar glas, med et sort metal skruelåg, som kan rumme 350 ml, 800 ml eller 1200 ml.