Opbevaring og kurve

Skønne kurve i en høj kvalitet til opbevaring og pynt. I denne kategori finder du hovedsageligt store og små kurve til alt slags opbevaring. Ud over kurv vil du finde opbevaringsglas med låg, apotekerglas i forskellige størrelserog glasbox med messing kant.

1-12 af 71
BrdkurvRundisgrs-20
45,00 DKK
BrdkurvOval-20
22,00 DKK
BrdkurvRund-20
32,00 DKK
Drbeformetrattanplantekurv-20
145,00 DKK
Lavplantekurvigrrattan-20
299,00 DKK
Altankasseigrpil-20
129,00 DKK
Hesamkurvinatursgrs-20
215,00 DKK
GuldskleCamelia-20
269,00 DKK
Tilbud
21%
Vireboxmedlg-20
Specialpris 99,00 DKK
Pris: 125,00 DKK
1-12 af 71

Leder du efter den perfekte kurv?

Vi alle kender den følelse når man finder den perfekte kurv som både er utrolig flot, og lige passer i målene til at stå i det hjørne med en bestemt ting i. Derfor at vi udvalgt kurve og andet opbevaring i forskellige størrelser, former og farver – så du kan finde den du lige går og leder efter. Vi har fokuseret kategorien omkring kurve med hanke og låg, til opbevaring af tæpper, lejetøj, strikketøjskurv, planter eller toiletpapir.

Kurve i forskellige former og farver

Disse kurve er ideelle til både den skjulte og synlige opbevaring eller oprydning. Kurvene er lavet i det fineste flettede naturmateriale, som giver sjæl til din boligindretning. Kategorien indeholder mange forskellige slags kurve. Blandt andet vægkurve med hanke i flet, der kan hænge på en knag og bruges til småopbevaring som nøgler, huer og vanter eller en lille plante. Du vil også kunne finde firkantet bestikkurve med fire rum og en hank, som er en god praktisk kurv. Fletkurve med hank, som kan bruges til praktiske gøremål som indkøb og havearbejde – hvor man skal kunne flytte rundt på noget. Dertil har vi også en skøn firkantet tøjkurv med to hanke. Tøjkurven har en god rummelig størrelse, så den er ideel til at flytte rundt på vådt og tørt vasketøj. Kurvene i denne kategori er hovedsageligt lavet af pil, rattan, jute, søgræs eller hamp.

Tomme opbevaringsglas med metal låg

I kategorien vil du også finde tomme opbevaringsglas i forskellige størrelse og former, med skruelåg i sort metal. De tomme opbevaringsglas kan bruges til opbevaring i køkkenet, på badeværelset eller på kreaværelset. De er især gode til opbevaring af madvare som en nøddeblanding eller marmelade. Med det tætsluttende låg kan de også bruges som sylteglas, til alt det du stylter derhjemme. De kan stå fremme på køkkenbordet eller på en åben køkkenhylde, hvor de kan give et godt farvespil med forskelligt indhold, når de står sammen som et sæt. Forskellige højder og former vil også skabe et flot og stilren udtryk, som spreder den helt rigtige cafestemning i dit køkken på appetitvækkende vis. De tomme opbevaringsglas er funktionelle glas, der kan bruges til mange praktiske gøremål som opbevaring af kaffebønner eller kaffekapsler i dit kaffehjørne. På badeværelset kunne være til din hjemmelavet bodyscrub, smykker eller vatrondeller. Opbevaringsglassene kan også bruges til opbevaringa af stearinlys i stuen. I kategorien vil du finde et stort online udvalg af opbevaringsglas som er runde og andre firkantet, nogle med riller og andre med en glat overflade. Men alle lavet af klar glas, med et sort metal skruelåg, som kan rumme 350 ml, 800 ml eller 1200 ml.

Mange slags opbevaringsmuligheder

I kategorien vil du finde mange andre opbevaringsmuligheder du kan købe online, som firkantet bambus æsker med knaplåg i forskellige størrelser. Bambusæskerne er funktionelle og flotte at have til at stå fremme på sit skrivebord til opbevaring af tape og kuglepenne. Eller som smart opbevaring i stuen af fyrfadslys, andre stearinlys eller servietter. Bambusæskerne passer godt sammen med andre bambusmøbler med der skønne naturfarver. Kategorien byder også på forskellige slags murstensforme, strikkekurve med læderhank, brødkurve i forskellige slags flet, kurve til opbevaring af toiletpapir, rummelige apotekerglas, glasbokse og forskellige slags bakker. Nogle af bakkerne kan også bruges som pyntebakke, dem har vi lagt ind under kategorien ’Fade og bakker’. Her i kategorien finder du de bakker der har en størrelse så de kan bruges til praktiskopbevaring eller som serveringsbakke.