Plaid tæpper og puder

Leder du efter et flot plaid tæppe som kan ligge i stuens sofa? Eller mangler du inspiration til hvordan du kan sammensætte pyntepuder i din stue for at understrege din personlig hed? Kig nærmere i kategorien her hvor vi viser et stort udvalg af både sofatæpper og sofapuder.
25 vare(r)
Beige pudebetræk med broderi
278,00 DKK
Tilbud
24%
Catin plaid tæppe - Blå og sandfarvet
Specialpris 129,00 DKK
Pris: 169,00 DKK
Tilbud
24%
Cila plaid tæppe - Grøn og beige
Specialpris 129,00 DKK
Pris: 169,00 DKK
Inderpude - 50x50 cm
81,00 DKK
Multifarvet quilt tæppe
375,00 DKK
Oval flettet gulvmåtte
145,00 DKK
Tilbud
46%
Plaid tæppe i creme med rust stribemønster
Specialpris 75,00 DKK
Pris: 140,00 DKK
Tilbud
33%
Plaid tæppe i creme med sort vævet stribe på langs
Specialpris 100,00 DKK
Pris: 149,00 DKK
Tilbud
60%
Pudebetræk - 50 x 50 cm - Old rose
Specialpris 100,00 DKK
Pris: 250,00 DKK
Tilbud
35%
Pudebetræk - Beige/hvid mønster
Specialpris 55,00 DKK
Pris: 85,00 DKK
Tilbud
37%
Pudebetræk - Mørke grå
Specialpris 169,00 DKK
Pris: 269,00 DKK
47%
Pudebetræk - Mørkebrun og kobber
Specialpris 50,00 DKK
Pris: 95,00 DKK
Tilbud
25%
Pudebetræk - Silvia
Specialpris 119,00 DKK
Pris: 159,00 DKK
Tilbud
35%
Pudebetræk - Sort/beige mønster
Specialpris 55,00 DKK
Pris: 85,00 DKK
Quilt med blomstermønster
375,00 DKK
47%
Quilt tæppe i oliven grøn med cerise blomster Ib Laursen
Specialpris 199,00 DKK
Pris: 375,00 DKK
Tilbud
33%
Quilt tæppe med hvide og mørkegrå striber
Specialpris 250,00 DKK
Pris: 375,00 DKK
25 vare(r)

Smukke hyggetæpper med et flot design

Vi alle kender til at hygge sig med et blødt tæppe på sofaen efter en lang dag. Tæppet skal være i den rigtige størrelse og rigtige kvalitet, så det bare er lækkert og afslappende at svøbe sig i. Her på webshoppen sælger vi plaider og tæpper til din sofa, lænestol eller seng lavet af blødt bomuld fra kendte danske interiørbrands. Ikke nok med at plaider skal være lækre og bløde at ligge med, skal de også være dekorative at pynte med et sit hjem. Derfor tilbyder vi mere eksklusive plaider og quilt end du kan købe ned Jysk og Ikea, vi forhandler nemlig plaider fra Ib Laursen og Blomingvile. Tæppe plaider for disse brands er kendt for at skabe hygge og varme på kolde sommeraftener med deres mange stilfulde designs med masser af detaljer. Tæpperne er bestemt en metode at udtrykke sin personlighed i hjemmet, igennem de puder og tæpper som ligger på sofaen, sengen eller i en flot kurv klar til at blive taget i brug. Nogen af tæpperne er med mønster, og andre er ensfarvet. Vi er især glade for plaider over i den naturlige nuancer som beige, creme, brun og grå, men mønster i mere friske farver som rosa, grøn, blå of malva. Udover som et hyggetæppe at svøbe sig i på sofaen eller terrassen, kan plaiderne også anvendes som sengetæpper eller som picnictæppe på stranden. Til opbevaring af tæpper har vi en hel kategori kun med kurve som blandt andet er perfekte til at opbevarer inde plaid tæpper – gå på opdagelse i kategorien her.

Stort udvalg af pyntepudebetræk

Hvis der er en måde du kan vise omverden hvordan din personlige indretningsstil er, så er de ved de puder som pynter i din sofa, på din seng eller på en bænk i din entre. Pyntepuder er den nemmeste, og økonomiskset mest overkommelige måde at skifte ens stil, samt at vise hvem man er. De fleste hjem har en grå sofa, som er hammer nemt at gøre smart og fin ved at pynte med forskellige farver og teksturer af pudebetræk. Sofaen er familiens samlingssteds, og der hvor man hygger sig mest af alt. Derfor skal kvaliteten af pudebetrækket være i top, for at det er blød og behageligt at sidde op ad. På hosfrunips.dk forstår vi vigtigheden af flotte sofapuder, men især også holdbarheden og vedligeholdelsen af det. En pyntepude (og tilmed et sofatæppe) skal være lavet af slidstærk bolig tekstil, som kan holde til at blive brugt om og om igen. Derudover bør et pudebetræk være vaskbar, for alle kan komme til at spilde lidt, når der skal nydes noget lækkert at drikke i lænestolen. Flotte pyntepuder kommer i mange forskellige slags designs. Nogle er traditionelle med klassiske design, imens andre er med unikke design som kan pifte boligindretningen lidt op. På webshoppen finder du en god blanding af pudebetræk, nogen er ensfarvet, andre med motiver og tryk af tekst, citater eller blomster. Nogen af pudebetrækkene har kvaster i hvert hjørne, som tillægger endnu mere værdi på charme kontoen. Smukke og dekorative bomuldspuder, som tilmed er på tilbud en gang i mellem er at finde på vore lille brugskunst webshop som tilbyder gratis gaveindpakning, hurtig levering og gratis fragt ved køb over 499 kroner.