Aflang trækasse eller træbakke med greb - UNIKA

325,00 DKK

Rustik unika trækasse eller træbakke med greb i enderne. Trækassen er lavet af indisk genbrugstræ, som stammer fra nedbrydningsmaterialer. Der vil være knaster, revner, sprækker og splinter i træet, og træsorten vil variere.

Lækker og rå trækasse eller træbakke med det hele rigtige gamle og retro look. Perfekt til at pynte på et bord eller en kommode. Kunne også bruges som opbevaring af olier og salte på et køkkenbord. 

B 20 cm / H 6 cm / L 60 cm

Model/varenr.: WSHOP-564

Om Ib Laursen

Ib Laursen er et dansk firma som designer og sælger produkter til bolig og have. Deres produkter er unikke og lavet til at skabe en hygge i nordiske hjem. Ib Laursen blev grundlagt i 1971 som en regulær møbelbutik, men har sidenhen udviklet til at blive en af skandinaviens største engros leverandører indenfor boligindretning og brugskunst. 

Vi elsker Ib Laursen stil. Fra rustikken bakker af genbrugstræ fra Indien, til krus i keramik. De stilarter passer godt sammen og hver for sig. På hosfrunips.dk kan du finde et bredt udvalg af produkter fra Ib Laursen. Fra krukker, lanterner og  plaider. Til hundeskåle, skilte og magnet klemmer. Brugskunst og pynteting fra Ib Laursen er lavet i en høj kvalitet. 

Mon ikke der er noget du kunne bruge i dit hjem?