Rattan bakke - lille

175,00 DKK

Rund honningfarvet rattan bakke, der har masser af anvendelses muligheder. Den er lavet i det fineste natur materiale, og er i en flot natur farve.

Brug den som bakke på køkkenbordet eller spisebordet med olier og salter, som brødkurv eller til at bære service til aftensmaden hen til spisebordet. 

Rattan bakken er også perfekt til dekorere den med flotte lysestager, en vase med blomster eller en krukke med en planet. Kan også bruges som en kurv til opbevaring.  

Fås i 2 størrelser, og dette er den lille op billederne. 

Ø 30 cm / H 6,8 cm

Model/varenr.: WSHOP-624

Om Ib Laursen

Ib Laursen er et dansk firma som designer og sælger produkter til bolig og have. Deres produkter er unikke og lavet til at skabe en hygge i nordiske hjem. Ib Laursen blev grundlagt i 1971 som en regulær møbelbutik, men har sidenhen udviklet til at blive en af skandinaviens største engros leverandører indenfor boligindretning og brugskunst. 

Vi elsker Ib Laursen stil. Fra rustikken bakker af genbrugstræ fra Indien, til krus i keramik. De stilarter passer godt sammen og hver for sig. På hosfrunips.dk kan du finde et bredt udvalg af produkter fra Ib Laursen. Fra krukker, lanterner og  plaider. Til hundeskåle, skilte og magnet klemmer. Brugskunst og pynteting fra Ib Laursen er lavet i en høj kvalitet. 

Mon ikke der er noget du kunne bruge i dit hjem?