Jul over Bornholm - Julekalender fra Karamel Kompagniet

Ikke på lager

Specialpris 490,00 DKK
Pris: 612,50 DKK
* Ønsker du gaveindpakning af forskellige produkter fra webshoppen, bedes du skrive en kommentar ved din checkout.

Fantastisk julekalender fra Karamel Kompagniet som består, er 365 gram lækre karameller, karamelkugler og karamel bar. Julekalenderen hedder 'Jul over Bornholm', som er illustreret af Mads Berg. Når julekalenderen åbnes, afsløres den smukkeste julenat på Bornholm, med lys, glitende stjerner og de kendte varetegn på vores Bornholm. 


Hver bag låge gemmer sig 2 stk. af Karamel Kompagniet kendte karamel bar, karamelkugle eller karameller. Disse lækkerier kan være til 'dig og mig, 'morgen og aften', 'mor og far' eller måske 'nu og lige om lidt'. 


Julekalenderens mål i cm:
Lukket: H 38 cm  L 38,5 cm x D 6 cm
Åben: H 38 cm x L 77 cm x D 3 cm

Produktbeskrivelse

Julekalenderen er fyldt med hygge og gourmetkarameller fra Karamel Kompagniet. Den perfekte julekalender 2021 med slik, og ikke bare hvilken som helst slags slik - nemlig de bedste karameller, karamelkugler og karamel fra danske Karamel Kompagniet. I julekalenderen får du muligheden for at smage mange varianter fra af Karamel Kompagniet's luksuriøse varesortiment. 

Karamel Kompagniet laver de lækreste håndlavede karameller på Bornholm - som er en eksklusiv forkælelse hver dag op til juleaften, enten til dig selv eller nogle du har kær. Karamel Kompagniet er grundlagt i 2004, ud fra en arvestykke fra 1894 som grundlæggeren har arvet. Nemlig en kogebog fra hendes mormor, spækket med traditionelle opskrifter på bornholmske karameller. Karamellerne langtidskoger i kobbergryder, for at give karameller den helt specielle håndtering af karamelmasse og smagsnoter. Som gør alle karameller til en ægte og uforglemmelig gourmetoplevelse. 

Karamel Kompagniet pakker deres karameller ind i komposterbare cellofan, samt alle æsker er plastikfri og FSC-certificeret. Alt sammen for at mindste deres CO2-aftryk.

Yderligere information