Grov ketchup fra Proviant

48,00 DKK

Lækker grov ketchup fra Ib Laursen nye serie af salte, krydderier osv. Proviant. Ketchuppen er af koldpressede solmodne tomater med struktur af løg. Forkæl dig selv med den søde smag af sol og sommer.

Ingredienser: Konc. tomatpure, vand, groft hakkede løg (15%), sukker, konservering, salt og krydderier (sennepsmel og muskatnød).

Model/varenr.: WSHOP-310

Om Ib Laursen

Ib Laursen er et dansk firma som designer og sælger produkter til bolig og have. Deres produkter er unikke og lavet til at skabe en hygge i nordiske hjem. Ib Laursen blev grundlagt i 1971 som en regulær møbelbutik, men har sidenhen udviklet til at blive en af skandinaviens største engros leverandører indenfor boligindretning og brugskunst. 

 

Vi elsker Ib Laursen stil. Fra rustikken bakker af genbrugstræ fra Indien, til procelæn i pastelfarver. De stilarter passer godt sammen og hver for sig. På hosfrunips.dk kan du finde et bredt udvalg af produkter fra Ib Laursen. Fra krukker, lanterner og tæpper. Til hundeskåle, skilte og magnet klemmer. Brugskunst og pynteting fra Ib Laursen er lavet i en høj kvalitet. 

Mon ikke der er noget du kunne bruge i dit hjem?