LE CRU Havsalt med rosmarin og parmesan med kværn

80,00 DKK

Lækker havsalt med rosmarin og parmesan, der leveres i en flot og dekorativ flaske der vil pynte på såvel bordet, som sammen med resten af dine krydderier.

240 gram

Ingredienser: Groft havsalt (89%), rosmarin (7%), parmesan (4%), rå komælk, salt, osteløbe, antiklumpningsmiddel : natriumferrocyanid. 

Model/varenr.: WSHOP-267

Om Chic Antique

Chic Antique er indbegrebet af fransk landstil med et rustikt udtryk kombineret med fine detaljer og en hel del fransk romantik og charme. Chic Antique blev grundlagt i 2005 af indehaver Bente Kienast, og deres design og stil udspringer af Bente’s passion for smukke franske loppefund. Smukke ting med en historie fra dengang, bedstemor var ung. Passionen for det unikke og smukke i den franske landstil blev til en virksomhed, og Chic Antique tilbyder i dag et unikt og bredt sortiment af franskinspireret brugskunst, der fastholder sjælen fra de franske markeder. 

 

Vi er vild med brugskunst fra Chic Antique. På hosfrunips.dk finder du bakker, fade, lys, lanterner, glasbokse, termokander fra Chic Antique. Samt salte, krydderier og kaffesirup.