Adventskrans/lyskrans

109,00 DKK

Smuk adventskrans/lyskrans til bedelys eller kronelys i mørk metal med kæde ophæng. Smuk og enkelt at pynte med hele året rundt enten med eller uden pynt. Kan pyntes til mange årstider. Pænt til jul med blød enebær eller gran og et flot bånd, som adventstage eller adventskrans. 

Kan bruges både hængende og stående.

Ø 28,5 cm / H 45,5 cm

Model/varenr.: WSHOP-641

Om Sjælsø Nordic

Danske Sjælsø Nordic vælger omhyggeligt interiør og møbler til nordiske hjem. Produkter fra Sjælsø Nordic er håndlavet, originale eller udviklet eller lavet af genbrugsmateriale. Sjælsø Nordic forhandler unikt interiør og møbler med en autentisk historie. Produkter med skævheder, forskelle og unøjagtigheder som giver liv og sjæl til et hjem. Genbrug og social omtanke er den et bærende element hos Sjælsø Nordic. Sjælsø Nordic finder gamle ting som kan renoveres og giver det nyt liv. Lige noget som os hosfrunips.dk også er vild med.

På vores webshop kan du finde et bredt udvalg af produkter fra Sjælsø Nordic. Vi har især mange træbakker som er lavet af genbrugstræ, som gør at det har et rustikt look. Deriblandt der er originale murstensforme. Samt kobber vaser med unikke looks.