Chic Antique

Shop landlig brugskunst fra danske Chic Antique, som er inspireret af franske loppefund.

1-36 af 167
50%
Aflang zinkfad med mønster
Specialpris 75,00 DKK
Pris: 149,00 DKK
Tilbud
51%
Ampel i antique sølv
Specialpris 36,00 DKK
Pris: 74,00 DKK
Bedelys i farven taupe
5,00 DKK
Ned til: 4,00 DKK
Bedelys i grå
5,00 DKK
Ned til: 4,00 DKK
Bedelys i hvid
5,00 DKK
Ned til: 4,00 DKK
Tilbud
37%
Brun juletræ i papir med glimmer
Specialpris 25,00 DKK
Pris: 40,00 DKK
Tilbud
43%
Brun knagerække med 3 knager
Specialpris 100,00 DKK
Pris: 175,00 DKK
Buddha figur
249,00 DKK
Cedertræsranke med kogler
100,00 DKK
Factory bordlampe
749,00 DKK
Factory standerlampe
1.450,00 DKK
Factory væglampe
1.150,00 DKK
Nyhed
Fad i antique hvid
350,00 DKK
Nyhed
Messing fad
350,00 DKK
Fejekost til pynt
49,00 DKK
Tilbud
25%
Fransk flaske
Specialpris 30,00 DKK
Pris: 40,00 DKK
29%
Fransk lilje hyldeknægt i antik grå
Specialpris 35,00 DKK
Pris: 49,00 DKK
Fransk sylteglas opbevaringsglas
35,00 DKK
Små sylteglas med låg tilbud
40,00 DKK
Tilbud
40%
Fyrfadsstage i antique hvid
Specialpris 15,00 DKK
Pris: 25,00 DKK
1-36 af 167

Brugskunst fra Chic Antique er til dig der elsker fransk landstil

Chic Antique er en 100% dansk eget virksomhed som er en grossist af det smukkeste boliginteriør, hvilke er inspireret af fransk loppefund. Produkterne fra Chic Antique er lig med fransk landstil, med et udtryk som er rustikt med fine detaljer - som omkranser fransk charme og romantik. I 2005 bliv Chic Antique grundlagt af Bente Kienast, som har en kæmpe passion for franske loppefund, hvorpå at alle designs i Chic Antique’ mange kollektioner udspringer fra. Bentes drøm bag mærket Chic Antique, er at give unikke ting fra fortiden et nyt liv. Ting fra da bedstemor var uge, som Bente og hendes mand har fundet på loppemarkeder i Sydfrankrig. For Bente er det historien bag hver ting, det der skaber værdi og mening, og det der gør hver ting helt unik – som er noget der kan tilføre liv og sjæl til det moderne danske hjem. Derfor har Chic Antique nu et kæmpe sortiment, med massevis af unik og franskinspireret brugskunst, som holder fast i den sjæl Bente har oplevet på alle sine loppemarkedsbesøg.

Unikt og eksklusivt interiør

Chic Antique’ brede sortiment spænder over mange kategorier, som tilbyder både funktionel brugskunst og brugskunst som udelukkende er nips og pynteting der skaber hygge og liv til din boligindretning. På hosfrunips.dk kan du blandt andet finde produkter fra Chic Antique indenfor kategorierne: køkken, badeværelse, lanterner og lysestager, møbler, hylder, delikatesser, madonnafigurer, tilbehør til haven, kvalitets blok- og bedelys, papirservietter og fade. Chic Antique sælger eksklusivt og unikt interiør- og brugskunst produkter til mere end 55 lande. Chic Antique har hovedkontor i Holbæk med over 35 medarbejdere.

Giv din boligindretning et fransk touch

Giv din klassiske indretning et specielt touch af fransk landstil med et romantisk og rustikt look med produkter du kan shoppe online på hosfrunips.dk. Chic Antique’ produkter passer ind i ethvert hjem, og kan tilføre et moderne og minimalistisk hjem en skøn twist af charme og sjæl. Vi elsker produkter fra Chic Antique fordi deres produkter indbyder til at tilbringe meget tid i det rum deres produkter pynter i. Deres produkter giver vores kunder mulighed for at indrette et trygt og personligt hjem, med unik brugskunst som stråler af hygge og samvær med familien.

Populærer produkter fra Chic Antique

De mest populære produkter webshoppen tilbyder fra Chic Antique er glas sæbedispensere med pumpe i mocca eller kul, som også fås i sprayflasker som er perfekt til håndsprit eller som forstøver til dine elskede stueplanter. Opbevaringsglas med tætsluttende metal låg i sort er også et kæmpe hit i blandt vores sortiment af Chic Antique produkter. Flet og bambus lanterner er også det vi sælger meget, for ikke at nævne bestselleren franske stald lanterner som er drevet af batteri og er udstyret med en timer og pære. Lanternerne gør at du kan bruge dem som en lille lampe i et hjørne eller i et glasskab, hvor du har brug for hyggebelysning. Vi elsker også pynteting til hjemmet som lysestager, madonnafigurer og kurve i forskellige former og farver.

Din online boligindretningsbutik

På hosfrunips.dk tilbyder vi et bredt udvalg af nostalgisk brugskunst og andet boliginteriør fra Chic Antique i en skøn fransk og gammelstil. Hosfrunips.dk er din online boligindretningsbutik, hvor du kan shoppe landlig brugskunst. Vi er med 5 stjerner på Trustpilot. Fri fragt ved ordre over 499 kroner. Vi tilbyder gratis gaveindpakning, samt en til tre leveringsdage. Ønsker du at købe møbler eller andre produkter fra Chic Antique’ kollektioner, som ikke er i webshoppens sortiment, skal du ikke holde dig tilbage for at kontakte os på mail eller telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at udleve dine boligindretningsdrømme.