Ib Laursen

Nordisk brugskunst fra Ib Laursen som skaber en unik og hyggelig atmosfære både ude og inde. Bredt sortiment af produktioner fra Ib Laursen, alt fra tæpper til krukker.

1-36 af 328
Nyhed
Adventskrans
80,00 DKK
Nyhed
Adventsstage med hulmønster
199,00 DKK
Adventsstage til 4 bedelys
75,00 DKK
Aflang lanterne i messing
297,50 DKK
Nyhed
Aflang trækasse med metal beslag
149,00 DKK
Akropolis skjuler
99,00 DKK
Tilbud
37%
Glasvase i brun
Specialpris 125,00 DKK
Pris: 199,00 DKK
Apotekerglas klar
35,00 DKK
Bakke
225,00 DKK
Bakke i bambus Ib Laursen
225,00 DKK
Bakke med bladmønster - Lille
225,00 DKK
Ballerina i papirklip
49,00 DKK
Nyhed
Bambusæsker
65,00 DKK
Bedelys - mørkegrå
5,00 DKK
Ned til: 4,00 DKK
Glasklokke - Stor
5,00 DKK
Bedelys i milky brown
5,00 DKK
Ned til: 4,00 DKK
Beige grydelap i strik
49,00 DKK
47%
Bordeaux hyacintvase i pebbled glas
Specialpris 23,00 DKK
Pris: 43,00 DKK
Tilbud
16%
Bænk i bambus
Specialpris 525,00 DKK
Pris: 625,00 DKK
Caeser Krukke - Lille
65,00 DKK
Cederranke med kogler
50,00 DKK
Cedertræ i potte - Lille
150,00 DKK
Cedertræ i potte - Stor
200,00 DKK
Greb creme
15,00 DKK
Dekorationsstige i træ
599,00 DKK
Nyhed
Display
325,00 DKK
Display ramme med clips
249,00 DKK
Dobbelt metalknag i messing
42,50 DKK
Dobbelt murstensform
135,00 DKK
Sort metal knag Ib Laursen
42,50 DKK
1-36 af 328

Ib Laursen - Boligtilbehør til nordiske hjem

Ib Laursen er et dansk interiørbrand som designer og sælger bolig- og haveindretning, der imødekommer de behov et nordiske og skandinaviske hjem kræver. Ib Laursen har en 50 år gammel designtradition til detailforhandlere over hele verden. Produktsortimentet hos Ib Laursen tilbyder et stort og bredt sortiment indenfor de nyeste boliginteriører, som altid følger de nyeste boligtendenser.

Flotte tæpper, lanterner og vaser til dit hjem

Designerne hos Ib Laursen bliver inspireret af messer, loppemarkeder og ture til udlandet, som bliver til 4 kollektioner hver år. Alle produkter er fremstillet af nøje udvalgte leverandører i Asien. Ib Laursen har hovedkontor i Danmarks ældste by Ribe, og blev grundlagt 1971 som en almindelig møbelbutik. Nu er det en af Skandinaviens største engrosleverandører indenfor boligindretning og brugskunst. Ib Laursen er en generationsvirksomhed som nu drivet af stifterens søn Peter Laursen. Virksomheden hovedmål og vision er konstant udvikling og være foran med hensyn til design, kvalitet og service.

Nyheder i høj kvalitet med unikke udtryk til fornuftige priser

Vi elsker Ib Laursen. Vi elsker den personlighed og den hyggelige stemning alle deres produkter kan give ethvert hjem. Vi har shoppet Ib Laursen’ produkter lang tid før vi startede webshoppen, og har altid elsket at pynte med det i vores hjem. Brugskunst er lavet i en høj kvalitet, med sit unikke udtryk til fornuftige penge. Hosfrunips.dk tilbyder et bredt sortiment af kurve, glasvaser, lysestager, servietter, tæpper, køkkentilbehør, metalskilte, enkle knager, knagerækker samt julepynt fra danske Ib Laursen.

Funktionelle kurve, flotte papirservietter og metalskilt med søde tekster

Det vi sælger mest af, er funktionelle kurve, som er flotte at have som praktisk løsning i sit hjem. Der er en bestseller er en stor kurv med hank, som er lavet af det fineste flet og kan bruges til alverdens gøremål som indkøb, skovture eller som opbevaring til strikketøjet. En anden ting Ib Laursen er gode til er motiver og søde tekster på papirservietter og metalskilte, som er noget der giver en et smil på læben. Vi elsker at dække et flot bord når der kommer gæster, eller man bare gerne vil forkæle sig selv eller sin familie lidt ekstra. Og der er flotte servietter noget helt essentielt og det der sætter prikken over i’et. Og der må man sige at Ib Laursen kan lave servietter til enhver lejlighed og sæson. Vi synes og det er skønt at pynte sit hjem med sjove metalskilte, med en bestemt tekst der betyder noget. Eller at give det i gave til en man holder af, hvor man ved at denne tekst passer 100% til den person.

Stort udvalg af unika produkter lavet af genbrugsmaterialer

Ib Laursen forhandler også det et stort udvalg af unika produkter fra blandt andet Indien. Unika produkterne er produkter som er lavet af genbrugsmaterialer eller produkter fra Asiatiske husholdninger, som nu bliver brugt på en hel ny måde i nordiske hjem. Unika produkterne kan noget helt specielt, nemlig at give et hjem liv og hjælp du ikke kan få fra produkter der er lavet af helt nye materialer. Iblandt unika produkterne findes der et bredt udvalg af hylder, træfade, lysestager, stenbrætte og meget mere. Hvert produkt deres helt unikke udtryk og charme, som er grunden til det kaldes unika produkter.

Møbler fra Ib Laursen

Elsker du møbler fra Ib Laursen lige så meget som vi gør? Vi tilbyder ikke det største sortiment af møbler fra Ib Laursen. Men vil vi altid gerne med at bestille noget hjem fra deres sortiment bestemt til dig. Eller hjælpe dig med at finde det rette møbel fra Ib Laursen, som skal passe et bestemt sted i dit hjem. Kontakt os på telefon eller mail - og vi hjælper dig!

Vi tilbyder altid en kanon god kundeservice og en webshop som er E-mærke certificeret. Leveringsdagene er en til tre dage, med fri fragt ved køb over 499 kroner. Du kan altid krydse af om du vil benytte dig af vores gratis gaveindpakning.

Gå på opdagelse i hosfrunips.dk boligunivers med produkter fra det populære boliginteriørbrand Ib Laursen.