Sjælsø Nordic

Elsker du brugskunst som er lavet bæredygtigt af genbrugsmaterieler? Så skal du helt klar kigge nærmere på produkter fra Sjælsø Nordic.

20 vare(r)
21%
Bakke i genbrugstræ med greb
Specialpris 259,00 DKK
Pris: 329,00 DKK
Tilbud
15%
Blå bakke med håndtag i genbrugstræ
Specialpris 279,00 DKK
Pris: 329,00 DKK
lerkrukke rund
249,00 DKK
lerkrukke sjælsø nordic
349,00 DKK
45%
Clay lerkrukke - Grøn
Specialpris 30,00 DKK
Pris: 55,00 DKK
Tilbud
45%
Clay Lerkrukke - Lyseblå
Specialpris 30,00 DKK
Pris: 55,00 DKK
Clay lerkrukke - Natur
349,00 DKK
Jernpotte hank
123,00 DKK
Lerkrukke - Natur
399,00 DKK
Måge figur i træ Sjælsø Nordic
429,00 DKK
Mini potte - mørk finish
35,00 DKK
Tilbud
20%
Noel skilt i metal - Stor
Specialpris 39,00 DKK
Pris: 49,00 DKK
Opbevaringskasse i træ
175,00 DKK
Originalt træfad
375,00 DKK
Tilbud
25%
Pudebetræk - Silvia
Specialpris 119,00 DKK
Pris: 159,00 DKK
Trækasse med 3 rum
199,00 DKK
Tilbud
29%
Urtepotteskjuler i irret kobber finish
Specialpris 125,00 DKK
Pris: 175,00 DKK
Tilbud
24%
Vase i antique messing
Specialpris 129,00 DKK
Pris: 169,00 DKK
20 vare(r)

Brugskunst med fokus på upcyclede, recyclede og originale produkter

Sjælsø Nordic er et dansk interiør og brugskunst mærke, som er specialiseret i brugskunst til nordiske hjem. Sjælsø Nordic udvælger omhyggeligt deres sortiment af møbler og interiør, så det kun består af upcyclede, recyclede eller originale produkter. Holdet fra Sjælsø Nordic udvælger materialer på leverandørens værksteder og på store genbrugspladser med forskelligheder og skævheder – som er det de værdsætter højeste, da det bringer liv og sjæl i dit hjem. Historien bag hvert produkter er noget helt særligt, og det der gør hvert stykke brugskunst helt unikt og noget specielt du kan pynte med i dit hjem.

Sjælsø Nordic laver boligtilbehør til nordiske hjem

Sjælsø Nordic er grundlagt af Mette, som stadig ejer og driver Sjælsø Nordic. Mettes passion er at gøre en bæredygtig forskel, både når vi snakker produkter, men også samarbejde med leverandører som primært kommer fra Indien. Det DNA som Sjælsø Nordic har, er bygget op om tre kerneområder: originale, recyclede og upcyklede. Det DNA gør at gamle og forfaldet varer, som befinder sig i Indien, kan blive til smukt og æstetisk flot brugskunst i nordiske hjem. Med ambitionen om at bruges det der allerede findes, kan vi som forhandlere af Sjælsø Nordics unikke produkter, tilbyde et bredt udvalg af skønne produkter som er lavet af bæredygtige materialer.

Vilde med det rustikke og rå look

Vi er selv helt pjattet med den stil som Sjælsø Nordic har, og det rustikke og rå look som alle produkterne besidder. Vi synes det både kan komplimentere en romantiske og fransk landstil, som typisk består af mange lysefarver og bløde møbler. Men passer bestemt ind i en boligindretning der elsker den rå fabriksstil, men mørkere farver og hårde materialevalg. Størstedelen af brugskunsten fra Sjælsø Nordic har hvert et helt unikt udtryk, og er derfor brugskunst som hjælper dig med at pynte din bolig med helt specielt og personligt brugskunst – som man ikke finder i alle hjem eller interiørbutikker.

Træbakker til pynt eller opbevaring

Vi er især vilde med de træbakker eller trækasser som man kan shoppe på hosfrunips.dk fra Sjælsø Nordic. Det træ som bakkerne består af, har den mest fantastiske rustikke stil, uden at det bliver for meget. Derudover er størrelsen en perfekt funktionel størrelse som pyntebakke, eller som bakke til opbevaring på et skrivebord, spisebord eller køkkenbord. Til sidst med ikke mindst skal den vildt fede og rå detalje med jern håndtaget nævns. Som ikke er noget man ser andre steder, og er derfor det der gør træbakkerne så lækre.

Personlig brugkunst fra Sjælsø Nordic

Udover træbakkerne kan du online shoppe et stort udvalg af alverdens personligt brugskunst og interiør fra Sjælsø Nordic, som er lavet af bæredygtigt genbrugsmateriale på hosfrunips.dk. Vi håndplukker brugskunst som passer ind vi vores boligunivers, og er det som passer ind i den hyggelige ’gårdbutik’-stemning som vi prøver at skabe på webshoppen. Vi elsker vores kunder, og derfor tilbyder gratis gaveindpakning samt eksklusiv brugskunst fra kendte danske boliginteriør brands. Vi leverer din ordre inden 1-3 leveringsdage, med enten GLS eller DAO. Samt giver dig fri fragt ved køb over 499 kroner. Vi håber du vil shoppe på vores lille og hyggelige brugskunstwebshop.