Om Hos fru nips

Velkommen Hosfrunips.dk som er en webbutik der er startet i efteråret 2018.Her kan du finde lækre ting fra bla. Chic Antique, Ib Laursen, Jeanne d' Arc Living, Sjælsø Nordic og La Vida. Lækre ting i den nordiske, romantiske og franske landstil. Vi elsker selv at kombinerer disse forskellige stile og skabe vores hjem med nips der har betydning i vores hjerter. 

 

Men hvem er vi, der står bag butikken 'Hos fru nips'?

Vi er først og fremmest en familie der elsker hygge og nærvær. Vores samlingspunkt er vores hjem, hvor indretningen skaber rammerne for hygge og nærvær. Vi er alle helt tosset med nips, og hvordan det kan skabe en stemning i et rum. Butikken ‘Hos fru nips’ er for os alle et projekt vi har sammen, og som vi både hygger os med, men også bliver udfordret ved. 

 

En lille præsentation af os alle. Helle som er er ejer af Hos fru nips, er moderen i projektet. Hun er den der makker med selve produkterne i butikken. Hun er indkøber, pakker og sender ordre afsted til jer. Caroline som er datter til Helle, er den tekniske del af butikken. Hun har en uddannelse som markedsføringsøkonom, og i butikken får hun brugt sine færdigheder fra uddannelsen på en god og praktisk måde.

Patrick som er søn til Helle, er et frisk pust til projektet. Han skubber i ny og næ til både indkøbsafdelingen og markedsføringsafdelingen. Til sidst men ikke mindst er der Jan, far til Patrick og Caroline og mand til Helle. Jan hjælper til når han kan. Blandt andet når der er noget der skal sættes op. Når der er noget der skal finde plads til i garagen, eller når det halter med at regne i procenter.

 

 

Alt i alt er vilde med at have dette projekt sammen. Vi udvikler os alle på hver vores punkter, og vi har det godt med det. Vi er så taknemlig for at i er så mange der vil handle hos os. Af hjertet tak <3 

Vi håber du vil nyde turen rundt på min webshop. Hvis du har lyst kan du følge mig på Facebook og Instagram, eller tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Rigtig god fornøjelse, og dejlig dag <3

Knus os alle fra Hos fru Nips

Tlf: +45 6178 5163 Mail: Hosfrunips@hotmail.com

       

Klik på logoerne og du kommer direkte ind på vores sociale medier.