Om Hos fru nips

Velkommen til  Hosfrunips.dk som er din online brugskunst butik. Webshoppen startede i efteråret 2018, hvor af butikken har vokset sig større og større. I webshoppen kan du finde flot brugskunst, pynteting og nipsting fra kendte og danske mærker som Ib Laursen, Chic Antique, Jeanne d' Arc Living, Sjælsø Nordic og Bloomingville. Online brugskunst i nordisk landstil, romantiske stil, fransk landstil og rå fabriksstil. Vi elsker selv at kombinerer disse forskellige boligindretningsstile, og skabe vores hjem med nips der har stor betydning.

5

Hvem er vi?

Vi er først og fremmest en familie der elsker hygge og nærvær. Vores samlingspunkt er vores hjem, hvor indretningen skaber rammerne for vores hygge og nærvær. Vi er alle helt tosset med nips, og hvordan det kan skabe en stemning i et rum. Webshoppen ‘Hos fru nips’ er for os alle et projekt vi har sammen, og som vi både hygger os med - men også bliver udfordret ved. 

En lille præsentation af os alle. Helle som er er ejer af Hos fru nips, er moderen i projektet. Helle er den der makker med selve produkterne i butikken. Hun er indkøber, pakker og sender ordrer afsted til alle vores søde kunder. Caroline som er datter til Helle, er den tekniske del af butikken. Hun har en uddannelse som markedsføringsøkonom, hvor hun får brugt sine færdigheder fra uddannelsen på en god og praktisk måde i webshoppen.

Patrick som er søn til Helle, er et frisk pust til projektet. Han skubber i ny og næ til både indkøbsafdelingen og markedsføringsafdelingen. Til sidst men ikke mindst er der Jan, far til Patrick og Caroline og mand til Helle. Jan hjælper til når han kan. Blandt andet når der er noget der skal sættes op. Når der er noget der skal finde plads til i garagen, eller når det halter med at regne i procenter.

Vi giver ALTID gratis gaveindpakning


Hvem elsker ikke at modtage en gave der pakket fint ind? Derfor tilbyder vi alle kunder at få pakket deres ordre ind helt gratis. Blot kryds af ved de produkter du ønsker at få pakket ind. Du kan også vælge at skrive en kommentar ved checkout. Skriv gerne om det skal være i cellofan eller i almindeligt gavepapir. Om det skal være enkeltvis eller sammen. Vi vil også gerne hjælpe med at sammensætte den perfekte gavekurv til en du holder af. Tag kontakt til os på mail eller telefon, og vi vil give dig personlighjælp til at sammensætte en gavekurv. 

6

 

Alt i alt er vi vilde med at have dette projekt sammen. Vi udvikler os alle på hver vores punkter, og vi har det godt med det. Vi er så taknemlig for at i er så mange der vil handle hos os. Af hjertet tak ♥

Vi håber du vil nyde turen rundt på vores webshop. Hvis du har lyst, kan følge os på Facebook og Instagram., hvor vi blandt andet ligger nyheder og udsalg op. Samt tager billeder og videoer af produkterne i forskellige miljøer, og sammen med andet brugskunst.

God fornøjelse og dejlig dag 

Knus Hos fru Nips ♥

Tlf: +45 6178 5163    Mail: Hosfrunips@hotmail.com

Facebook logo       Instagram logo

Klik på logoerne for at komme direkte ind på vores sociale medier.

 

Hos fru nips