Plastik blomster stilk i brunlige og grønne nuancer

På lager

49,00 DKK

Fin blomster stilk i plastik i brunlige og grønne nuancer. Brug en enkelt stilk i en smuk vase, bind en flot buket af flere stilke, eller klip lidt af den og brug det i små vaser rundt i hjemmet. 
Især brugbar i rum eller hjørner hvor der ikke kommer sollys, som eksempel på et lille badeværelse eller entre uden vindue. Flotte i rå og rustikke krukker som cement cleopatra krukken, cario krukken eller de rustikke metz krukker
B 10 cm / L 50 cm

Produktbeskrivelse

Om Ib Laursen

Ib Laursen er et dansk firma som designer og sælger produkter til bolig og have. Deres produkter er unikke og lavet til at skabe en hygge i nordiske hjem. Ib Laursen blev grundlagt i 1971 som en regulær møbelbutik, men har sidenhen udviklet til at blive en af skandinaviens største engros leverandører indenfor boligindretning og brugskunst. 
Vi elsker Ib Laursen stil. Fra rustikken bakker af genbrugstræ fra Indien, til krus i keramik. De stilarter passer godt sammen og hver for sig. På hosfrunips.dk kan du finde et bredt udvalg af produkter fra Ib Laursen. Fra krukker, lanterner og  plaider. Til hundeskåle, skilte og magnet klemmer. Brugskunst og pynteting fra Ib Laursen er lavet i en høj kvalitet. 
Mon ikke der er noget du kunne bruge i dit hjem?

Yderligere information
MærkeIb Laursen