Apotekerglas t/bedelys harlekin

30,00 DKK

H 11 cm / Ø 6

Apotekerglas t/ bedelys eller en blomst i glas med fint et harlekin mønster. Rigtig fin på et fadøller bakke, en hylde eller som bordpynt på et dækket bord.

Model/varenr.: WSHOP-120

Super fint apothkerglas med det smukkeste harlekin mønster. Er rigtig fint med et bedelys, eller en enkelt blomst eller gren i. Er super flot at stille i en gruppe med flere på et fint fad, eller som pynt på et smukt dækket bord, sammen med andre vaser og lysestager i flere størrelser og materialer.

 

Om Ib Laursen

Ib Laursen er et dansk firma som designer og sælger produkter til bolig og have. Deres produkter er unikke og lavet til at skabe en hygge i nordiske hjem. Ib Laursen blev grundlagt i 1971 som en regulær møbelbutik, men har sidenhen udviklet til at blive en af skandinaviens største engros leverandører indenfor boligindretning og brugskunst. 

 

Vi elsker Ib Laursen stil. Fra rustikken bakker af genbrugstræ fra Indien, til procelæn i pastelfarver. De stilarter passer godt sammen og hver for sig. På hosfrunips.dk kan du finde et bredt udvalg af produkter fra Ib Laursen. Fra krukker, lanterner og tæpper. Til hundeskåle, skilte og magnet klemmer. Brugskunst og pynteting fra Ib Laursen er lavet i en høj kvalitet. 

Mon ikke der er noget du kunne bruge i dit hjem?