Cement krukke med riller - Cleopatra

99,00 DKK

Smuk rustik og rå cement krukke i en smuk grålig farve med rillemønster fra Ib Laursen. Håndlavet krukke og et sandt unika produkt, hvilke betyder at krukkerne er ekstra charmerende og derfor kan mønster og størrelser varierer. 

Flot krukke at pynte med i sit hjem på en hylde, en kommode eller på et bord med enten en plante eller en buket evighedsbuket. 

Vi har to evighedsbuketter på lager, som kunne passe så godt i cement krukken - find dem her.

H 13 cm / Ø 18 cm

Model/varenr.: WSHOP-566

Om Ib Laursen

Ib Laursen er et dansk firma som designer og sælger produkter til bolig og have. Deres produkter er unikke og lavet til at skabe en hygge i nordiske hjem. Ib Laursen blev grundlagt i 1971 som en regulær møbelbutik, men har sidenhen udviklet til at blive en af skandinaviens største engros leverandører indenfor boligindretning og brugskunst. 

 

Vi elsker Ib Laursen stil. Fra rustikken bakker af genbrugstræ fra Indien, til krus i keramik. De stilarter passer godt sammen og hver for sig. På hosfrunips.dk kan du finde et bredt udvalg af produkter fra Ib Laursen. Fra krukker, lanterner og  plaider. Til hundeskåle, skilte og magnet klemmer. Brugskunst og pynteting fra Ib Laursen er lavet i en høj kvalitet. 

Mon ikke der er noget du kunne bruge i dit hjem?