Om Hos Fru Nips

Om Hos fru nips

Velkommen til hosfrunips.dk - Vi er din online brugskunst butik

Vi er mor og datter som elsker brugskunst og indretning, derfor startede vi webshoppen i efteråret 2018, og senere åbnede en gårdbutik i sommeren 2022. På webshoppen og i gårdbutikken finder du flot brugskunst og unikke pynteting, fra kendte danske interiørmærker som Ib Laursen, Chic Antique, Jeanne d'Arc Living, Sjælsø Nordic, Bloomingville og Trademark Living. Du har mulighed for at købe brugskunst i nordisk landstil, romantiske stil, fransk landstil og rå fabriksstil. Vi kombinerer gerne forskellige boligindretningsstile, for at skabe et hjem med pynt som har betydning og personlighed.Hvem er vi?

Først og fremmest er vi en familie som elsker hygge og nærvær. Samlingspunktet i familien er vores hjem, hvor indretningen skaber rammerne for det hyggelige samvær. Vi er alle helt tosset med nips, og hvordan det skaber stemning i et hjem. Hos fru nips er et familie projekt, hvor vi både hygger os og bliver udfordret. Det er Helle som ejer Hos fru nips, og er hende som makker med selve produkterne i butikken.  Hun er indkøber, pakker og sender ordrer afsted til alle vores søde kunder, samt står klar i gårdbutikken til at betjene dig. Caroline er datter til Helle, er den tekniske del af butikken i form af markedsføring samt udvikling og vedligeholdelse af webshoppen. Patrick som er søn til Helle, er et frisk pust til projektet. Han skubber i ny og næ til både indkøbsafdelingen og markedsføringsafdelingen med gode indspark. Til sidst men ikke mindst er der Jan, far til Patrick og Caroline samt mand til Helle. Jan hjælper til hvor kan han, blandt andet når der skal hænges noget op i butikken.

Vi giver ALTID dig gratis gaveindpakning

Vi kræser om vores kunder, samt kræser om dem de giver gaver til. Derfor tilbyder vi altid vores gratis gaveindpakning. Blot afkryds ved de produkter du ønsker at få pakket ind. Du kan også vælge at skrive en kommentar ved check-out. Skriv gerne om gaven skal pakkes ind i cellofan eller i almindeligt gavepapir. Om det skal være enkeltvis eller sammen. Vi hjælper gerne med at sammensætte den perfekte gavekurv til en du holder af. Ydermere sammensætter vi gavekurve med lærke delikatesser og smuk brugskunst, hvor budget og personlige præferencer er noget vi tager højde for. Ønsker du at lave din egen gavekurv, om end det er en gavekurv til hende eller en gavekurv til ham, eller måske en skøn firmagave – skal du endelige tage kontakt til os på mail eller telefon, så sammensætter vi personligt en gavekurv til dig.

Dansk brugskunst webshop hvor du kan handle sikkert med MobilePay

Handel sikkert på vores brugskunst butik på nettet, hvor du nemt og sikkert kan betale med MobilePay eller ethvert betalingskort. Vi har en nem onestep check-out. Efter 1 til 3 hverdage bliver din pakke leveret med enten DAO eller GLS, hvor du kan få levere til din hjemme adresse eller til en pakkeshop nær dig. Vores danske webshop er fyldt med smukt fransk brugskunst samt et stort udvalg af nordisk brugskunst. Få fri fragt ved køb af mere end 499 kroner, eller afhent din online ordre gratis i gårdbutikken.

Hyggelig gårdbutik med inspiration og personlig hjælp

Er du typen der elsker at rører og har du for at se produkterne i virkeligheden, er du altid velkommen til at tage et smut forbi vores gårdbutik. Butikken ligger i Nordjylland på adressen Ejstrupvej 30, 9640 Farsø, som en del af familie gården. I gårdbutikken viser vi fint produkterne frem, med ideer til hvordan du kan anvende samt sammensætter mange af produkterne. Helle står klar i butikken til at hjælpe dig, med hvilke produkter der passer til dit behov og hvordan du kan opstille produkterne sammen med nips og pynteting fra dit hjem. Gårdbutikken holder åben hver onsdag kl. 10-13 og torsdag kl. 15-19, og åbner derudover op efter aftale. Kontakt os på telefon, mail eller på vores sociale medier; Facebook og Instagram. Udover det almindelige åbningstider afholder vi kundeaftner, for dig og dine venner. Ved en kundeaften giver vi jer -10% rabat på alle produkter i butikken, samt har lækre forfriskninger klar som I kan nyde i løbet af aften. Ved en kundeaften ser vi gerne mellem 6 til 10 deltagere. Et du interesseret i af afholde en kundeaften, skal du blot kontakte os via telefon eller Sociale Medier.

 

Bliv en del af vores inspirerende fællesskab

Vi har etableret en gratis VIP-kundeklub for dem der elsker indretning og personlige pynteting. I VIP-kundeklubben bliver du en del af eksklusiv gruppe, hvor vi deler boligindretningsinspiration med hinanden, samt er de første til at vide hvornår vi afholder udsalg, kampagner og får nyheder ind på webshoppen. Vi deler tip og tricks ud, med blandt andet hvordan man kan anvende vores produkter på forskellige måder og forskellige placeringer i hjemmet, hvordan du kan pifte dit badeværelset på og meget andet. Ved tilmeldingen af VIP-kundeklubben modtager du en rabatkode, som giver dig -10% rabat på hele din første ordre på webshoppen. Det gælder også vores tilbudskategorier som vi konstant opdaterer med nye tilbud. Det er ganske gratis af tilmelde sig og være medlem af VIP-kundeklub, og det er til hver en tid nemt at udmelde sig af klubben igen.

Følg med i vores boligunivers på Sociale Medier

På Facebook, Instagram og Pinterest kan du finder os under navnet ’Hosfrunips’. Her deler vi både billeder og videoer af produkterne fra shoppen, kundebilleder, billeder fra messe samt ’Ja tak’ tilbud. Men også personligt indhold blandt andet fra vores daglig dag, så som når vi laver lækkert mad eller kage, når vi laver noget kreativt eller blot sjove historier om os. Følg gerne med for at holde dig opdateret på nyheder, udsalg og konkurrencer. Derudover er det en mulighed for dig at få din helt egen månedskasse på Facebook og/eller Instagram, hvor du nemt kan ligge produkter i din månedskasse ved at skrive en kommentar til vores stories og opslag. Den sidste dag på måneden sender vi en faktura til dig, og når den er betalt, sender vi din månedskasse afsted. Shop imens du er på enten Facebook eller Instagram, betalt fragt én gang og få en lækker kasser leveret på starten af måneden, fyldt med flot pynt til dit hjem.

Hyggen ved at tage på messe

Fra første år vi havde webshoppen begyndte af vi at komme på Formland messe i Herning, hvor vi kommer ud og bliver inspireret af kollektionerne for den næste sæson. Der er der vi blandt andet køber produkter hjem fra Ib Laursen, Chic Antique, Trademark Living og Sjælsø Living. Hvert år har vi selv en messestand til Julemarked på Vitskøl kloster. Nogen hyggelige dage med en masse besøgende i godt julehumør. Vi elsker at komme ud at vise vores sager, samt blive inspireret til hvad vi skal købe hjem til webshoppen og gårdbutikken.

Alt i alt er vi vilde med at have dette projekt sammen. Vi udvikler os alle på hver vores punkter, og det har vi det godt med det. Vi er så taknemlig for hver og én som gerne vil handle hos os. Af hjertet tak for det ♥

 

God fornøjelse og dejlig dag 

Knus Hos fru Nips ♥

Tlf: +45 6178 5163    Mail: Hosfrunips@hotmail.com

    

Klik på logoerne for at komme direkte ind på vores sociale medier.